Dissabte 12 Agost: Vi i estels – pluja d’estrelles a la Muntada

Vine dissabte 12 d’Agost a la Muntada per gaudir de la observació dels estels.

​Com ja sabeu cada any intentem fer alguna activitat per les Perseides.

​Hem organitzat una activitat que esperem us sembli ​interessant, observació a la fresca, visita nocturna a una vinya ecològica i tast de vi a la llum de la Lluna. Es fa a la Muntada, una masia a la vall d’Horta als peus del Montcau .
Inscripció a lamuntada@lamuntada.cat

Ens ho passarem bé !

Totes les activitats son gratuïtes i per tots els públic, amb inscripció necessària dels participants ( ​lamuntada@lamuntada.cat ).
El sopar popular es farà a les 20:30h, tots plegats amb les taules que cedeix l’organització. El sopar cal que el porti cada participant, tot i que hi haurà un servei de bar per qui vulgui, on es podrà degustar els vins d’elaboració pròpia.

A l’observació que comença a les 21:30h farem una introducció de com veure la pluja d’estels i una descripció del fenomen, després passarem a observar amb els telescopis de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa els planetes Júpiter i Saturn. Al voltant de les onze cadascú trobarà el seu lloc per veure plegats la pluja d’estels.
Si voleu conèixer com s’observa una pluja d’estels aquí teniu: Guia per observar pluges d’estels!
No oblideu roba d’abric encara que faci molta calor durant el dia a la nit de muntanya… porteu també una gandula o una estoreta per estendre’s al terra.
Cap a les 00:30, aprofitat que la Lluna hi serà prou alta realitzarem una visita guiada a les vinyes de la masia amb degustació dels vins que allà s’hi conreen. Més tar qui vulgui pot continuar l’observació d’estels filants o cadascú al seu ritme, retornar a casa amb un gran record de les perseides de 2017. :0))

You may also like...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Loading Facebook Comments ...
Ir a la barra de herramientas