Qui som?

A l’Agrupació Astronòmica de Terrassa (AAT) som, sobretot, aficionats a l’astronomia observacional: que ens agrada sortir a observar amb els binocles i telescopis i compartir nits d’observació amb els nostres amics i companys  d’afició.

Així doncs, per què ens associem? simplement perquè volem compartir la fascinació per la ciència en general i per l’astronomia en particular. Per això, qualsevol persona amb curiositat i inclinació per les ciències, independentment del seu nivell de coneixements, edat, experiència… és benvinguda a participar a la nostra agrupació. Aquí compartirem experiències, inquietuts científiques, astronòmiques i projectes.

   L’Agrupació Astronòmica de Terrassa és una entitat científico cultural, sense ànim de lucre amb la finalitat de: estudiar, divulgar, fer didáctica de l’astronomía i les seves ciències afins. Amb aquesta finalitat, organitzem sessions d’observació públiques, obertes al públic en general, un cop al mes a la nostra seu. També portem a terme conferències, xerrades, cursos, tallers i exposicions al nostre auditori; fins i tot on altres entitats ens ho sol·liciten. Assesorem a centres educatius i participem de les seves activitats, a tots els nivells, on realitzem tot tipus de sessions concertades, als propis centres o bé a la nostra seu social.

   Els socis i sòcies que vulguin iniciar-se en l’astronomia i aquells que vulguin perfeccionar els seus coneixements són assessorats per membres amb més experiència, disposant tanmateix d’una biblioteca amb possibilitat de prèstec amb més de 700 exemplars, revistes especialitzades, connexió a internet i instruments d’observació per donar les primeres passes en l’observació del cel.

Disposem d’un observatori per dur a terme treballs astronòmics de nivell més avançat. L’Agrupació té el ferm propòsit de col·laborar en estudis amateurs i d’institucions tant nacionals com internacionals, en diferents camps de l’astronomia.

Si vols conèixer la història de l’agrupació des dels seus inicis, pots visitar el nostre primer web.

Abrir la barra de herramientas