Qui som?

A l’Agrupació Astronòmica de Terrassa (AAT) som, sobretot, aficionats a l’astronomia observacional: que ens agrada sortir a observar amb els binocles i telescopis i compartir nits d’observació amb els nostres amics i companys  d’afició.

Així doncs, per què ens associem? simplement perquè volem compartir la fascinació per la ciència en general i per l’astronomia en particular. Per això, qualsevol persona amb curiositat i inclinació per les ciències, independentment del seu nivell de coneixements, edat, experiència… és benvinguda a participar a la nostra agrupació. Aquí compartirem experiències, inquietuts científiques, astronòmiques i projectes.

   L’Agrupació Astronòmica de Terrassa és una entitat científico cultural, sense ànim de lucre amb la finalitat de: estudiar, divulgar, fer didáctica de l’astronomía i les seves ciències afins. Amb aquesta finalitat, organitzem sessions d’observació públiques, obertes al públic en general, un cop al mes a la nostra seu. També portem a terme conferències, xerrades, cursos, tallers i exposicions al nostre auditori; fins i tot on altres entitats ens ho sol·liciten. Assesorem a centres educatius i participem de les seves activitats, a tots els nivells, on realitzem tot tipus de sessions concertades, als propis centres o bé a la nostra seu social.

   Els socis i sòcies que vulguin iniciar-se en l’astronomia i aquells que vulguin perfeccionar els seus coneixements són assessorats per membres amb més experiència, disposant tanmateix d’una biblioteca amb possibilitat de prèstec amb més de 700 exemplars, revistes especialitzades, connexió a internet i instruments d’observació per donar les primeres passes en l’observació del cel.

Disposem d’un observatori per dur a terme treballs astronòmics de nivell més avançat. L’Agrupació té el ferm propòsit de col·laborar en estudis amateurs i d’institucions tant nacionals com internacionals, en diferents camps de l’astronomia.

Si vols conèixer la història de l’agrupació des dels seus inicis, pots visitar el nostre primer web.

Ir a la barra de herramientas