Què oferim?

L’Agrupació Astronòmica de Terrassa ofereix activitats molt diverses en funció  de quin sigui el vostre perfil:

  • Públic general
    L’Agrupació persegueix la difusió de l’astronomia a tothom que tingui inquietuts al voltant d’aquesta matèria tan apassionant. Amb aquesta fita oferim observacions públiques al nostre local del sistema solar. Amb motiu d’esdeveniments especials -pluja d’estrelles, pas de cometes,etc- també organitzem observacions obertes fora de la ciutat.El nostre cicle de conferències mensual també és obert al públic, així com les jornades de divulgació de la relativitat: una sèrie de conferències pronunciades per investigadors, al voltant de la relativitat i els fenòmens associats.
  • Socis
    A la nostra entitat trobaràs companys d’afició amb interessos similars. Ens reunim habitualment cada divendres al nostre local, on compartim projectes i experiències. Fas les teves primeres passes en aquest món tan apassionant? Molts dels nostres socis compten amb anys (i fins i tot dècades!) d’experiència. També podràs trobar consell de primera mà sobre material, tècniques d’observació, grups per sortir a observar i tot allò que necessita l’astrònom aficionat.Disposem tanmateix d’un fons bibliogràfic amb més de 700 entrades, suscripció a les principals revistes d’astronomia, software i equipament astronòmic.
  • Centres educatius
  • Comunitats i associacions:

és una entitat científico cultural, sense ànim de lucre amb la finalitat de: estudiar, divulgar, fer didáctica de l’astronomía i les seves ciències afins. Amb aquesta finalitat, organitzem sessions d’observació públiques, obertes al públic en general, un cop al mes a la nostra seu.
També portem a terme conferències, xerrades, cursos, tallers i exposicions al nostre auditori; fins i tot on altres entitats ens ho sol·liciten. Assesorem a centres educatius i participem de les seves activitats, a tots els nivells, on realitzem tot tipus de sessions concertades, als propis centres o bé a la nostra seu social.

   Els socis i sòcies que vulguin iniciar-se en l’astronomia i aquells que vulguin perfeccionar els seus coneixements són assessorats per membres amb més experiència, disposant tanmateix d’una biblioteca amb possibilitat de prèstec amb més de 700 exemplars, revistes especialitzades, connexió a internet i instruments d’observació per donar les primeres passes en l’observació del cel.

Disposem d’un observatori per dur a terme treballs astronòmics de nivell més avançat. L’Agrupació té el ferm propòsit de col·laborar en estudis amateurs i d’institucions tant nacionals com internacionals, en diferents camps de l’astronomia.

Vols demanar més informació? Pots fer servir el nostre formulari de contacte, o bé venir a visitar-nos al nostre local: carrer

Ir a la barra de herramientas