Presentació

 

        

 
L’adreça electrònica és:  aat.terrassa@gmail.com
 


Volem resumir quines són les finalitats i motivacions de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa (AAT). Començarem explicant per què ens associem: simplement perquè volem compartir la fascinació per la ciència en general i per l’astronomia en particular. Per això, qualsevol persona amb curiositat i inclinació per les ciències, independentment del seu nivell de coneixements, edat, experiència; és benvinguda a participar en la nostra Agrupació, tot compartint les seves experiències, inquietuds científiques i astronòmiques.

   L´Agrupació Astronòmica de Terrassa es una entitat científic-cultural, sense ànim de lucre, la finalitat de la qual és: l’estudi, divulgació, didàctica de l’astronomia i les seves ciències afins. Amb aquesta finalitat, organitzem sessions d’observació, obertes al públic en general, una vegada al mes en la nostra seu. També realitzem conferències, xerrades, cursos, tallers i exposicions en el nostre local; fins i tot en altres entitats que ens ho sol·licitin. Assessorem i participem als Centres educatius, a tots els nivells, on realitzem tot tipus de sessions concertades, als propis centres o bé a la nostra seu social.

   Els socis i sòcies que volen començar en l’astronomia i els que volen perfeccionar els seus coneixements són assessorats pels membres de major experiència, tot disposant de biblioteca amb préstec, revistes especialitzades, connexió a Internet i instrumental d’observació per a donar els primers passos en l’observació del cel. Pròximament es disposará d’un observatori (veure projecte) totalment equipat per a afrontar treballs astronòmics de nivell avançat. L’Agrupació té el ferm propòsit de col·laborar en estudis amateurs, d’institucions tant nacionals com internacionals en diferents camps de l’astronomia.


  

  •   Horaris d’atenció al públic: els divendres de les 20:00 a les 22:00 hores

  •   Adreça de la nostra seu: C/ Martín Díez, nº 7, 3ª planta  (08224-Terrassa)                                                                             (veure mapa de situació)

  •    Telèfon: 93 788 31 30  (divendres de les 20:00 a les 22:00 hores o deixant un missatge al nostre contestador)

  •    Correu electrònic aat.terrassa@gmail.com / www.astroterrassa.com

Agrupacio Astronomica Terrassa | Crea el teu distintiu
Agrupació Astronòmica de Terrassa

Promocionar tu página también

«Esperem que de l’intercanvi d’experiències sortim tots enriquits i el nostre esperit científic ens faci ser més crítics amb els pensaments i accions irracionals».

Una salutació de part dels membres de l´AAT i cel fosc per a tothom.

 


Imagen de perfil de Administrador

Administrador

Lloc web de l'agrupació astronòmica de Terrassa

You may also like...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Loading Facebook Comments ...
Ir a la barra de herramientas