Fes-te’n soci

 

Si t’agrada la ciència en general, i particularment l’astronomia, fes-te´n soci/a de la Agrupació Astronòmica de Terrassa i comparteix la teva afició amb nosaltres, t’esperem.

 

AVANTATGES DEL SOCI DE LA Agrupació Astronòmica de Terrassa

 

 

 1. Assessorament i orientació en l’ús de telescopis i programes informàtics d’astronomia per part de membres experts de l’agrupació.
 2. Accés a la biblioteca de l’AAT, podent consultar i utilitzar prestats seus llibres i revistes. Accés a través del portal web a la nostra biblioteca digital.
 3. Al web de l’agrupació hi ha un apartat exclusiu per a socis amb informació científica i material tècnic, així com un fòrum de consultes, cursets línia d’astronomia i altres efemèrides.
 4. Sortides exclusives per a socis. Es realitzaran una o dues sortides anualment, d’observació d’especial interès, únicament per a socis de l’entitat.
 5. Els socis poden utilitzar els equips i telescopis de l’agrupació, a la seu de l’AAT (sempre que se sàpiguen utilitzar correctament), o amb l’ajuda d’un tècnic de l’agrupació.
 6. Els socis poden participar en els programes d’observació que es duguin a terme en l’observatori, amb els telescopis actuals o el telescopi de 45cm que actualment està en construcció.
 7. Els socis tindran un descompte d’entre un 25% i un 50% en totes les activitats de pagament (cursos, tallers, jornades, esmorzars, …) que organitzi l’AAT.
 8. Els socis poden participar activament en les Juntes de Socis, on es tindran molt en compte les seves propostes i comentaris.
 9. El soci és benvingut a participar activament de l’entitat.

  L’Agrupació Astronòmica de Terrassa la fan els seus socis, amb la seva participació, les seves idees, el seu suport i col · laboració.

   Vine i participa! Ens necessitem!

 

Tarifes de soci vigents pel any 2012*

 • Socis/es de 18 fins 65 anys (normal)_________________________40€
 • Socis/es de menys de 18 anys (estudiant)____________________20€
 • Socis/es de més de 65 anys (jubilat)_________________________24€

* Els nous socis abonaran la quota proporcional als trimestres que faltin fins el 31 de desembre, segons quan es donin d’alta.

Proporció a cada trimestre (9€ normal, 5€ estudiant y 6€ jubilat)

Per a formalitzar la inscripció en l´Agrupació Astronòmica de Terrassa, posem a la teva disposició tres formes de fer-ho:

 • Emplena el formulari de petició d’informació i ens l’envies, en breu ens posarem en contacte amb tu i t’explicarem tot el necessari per a formar part de l’Entitat.

 

(descarregar fitxa de inscripció)*

Descarrega la fitxa d’inscripció en PDF, omples totes les dades necessàries i amb dues fotografies tipus carnet ens la lliures en persona, a la nostra seu qualsevol dimarts de 20.30 a 22.00 hores o bé els divendres de 20.00 a 22.00 hores. (per un altre horari truca al 93 788 31 30 i deixa misatge al contestador)

Vine personalment a la nostra seu qualsevol divendres de 20.00 a 22.00 hores i formalitzarem al moment la fitxa d’inscripció. (per un altre horari truca al 93 788 31 30 i deixa misatge al contestador)

Per a visualitzar la fitxa de inscripció necessites Adobe Reader, si no el tens instal·lat pots descarregar-ho (aquí)

C/ Martín Díez 7, 3ª planta 08224  Terrassa (Barcelona)      (mapa de situació)

 


 

Imagen de perfil de Administrador

Administrador

Lloc web de l'agrupació astronòmica de Terrassa

You may also like...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Loading Facebook Comments ...
Ir a la barra de herramientas