Activitats GENER 2013

Bon any a totes/s !

L’actualitat astronòmica està molt revolucionada amb la possibilitat que aquest any tinguem dos grans comentes visibles amb condicions favorables !
Sembla que el mes proper, el comenta C/2012 L4 PanStarrs està a un moment critic per la seva distancia al Sol, per poder confirmar si arribarà a la lluentor predita. Les observacions dels aficionats de l’hemisferi sud (ara es inobservable als nostres cels) estan sent analitzades per veure si es corroboren les prediccions (MPC).

Com a un dels actes del 30a aniversari els nostre company Tomas Sanchiz ha realitzat una entrevista per Terrassadigital, on es parla de la historia de l’entitat i dels projectes futurs, no us la perdeu !

Aquest gener començarem un nou ” Taller d’observació amb telescopis “. Taller intensiu molt practic, adreçat a tots aquells que tinguin un telescopi o que desitgin aprendre el seu funcionament. Explicarem el funcionament mecànic, electrònic i òptic del telescopi, muntura i accessoris necessaris per l’observació astronòmica. El taller comença el dijous 24 de gener a les 19:30h a la seu de l’AAT. Son mes de 6 hores, dues sessions de pràctiques amb instruments astronòmics a l’observatori de l’AAT i una sortida de camp. La segona sessió es dissabte 25 al mati de 10:30 a 13h i la sortida de camp el manteig dissabte nit !
Inscripció
 al correu  aat.terrassa@gmail.com  o al contestador  937 883 130 (fent constar: nom, cognom i telèfon de contacte) el preu del curs es de 25. Com a promoció per a tots els que realitzin el curs,  tindran la quota anual de soci de 
l’AAT al 2013 gratuïta. Nomes hauran de pagar 5€ amb concepte de inscripció.   Encara esteu a temps d’apuntar-vos!!!
Els socis descompte del 75%, paguen 6€ !

Al febrer ja tenim data per les VI Jornades de la Ralativitat, son el dissabte 23 al matí al mNACTEC i a la tarda a la nostre seu. Per mes informació.

Estem preparant un nou curs de iniciació a la fotografia i estudiant quant podem fer un curs de iniciació a l’astrofotografia, quins de vosaltres esteu interessats ?
 

Activitats gener 2013:12/ Gen–  Aquest dissabte realitzarem una  sortida del curs d’astronomia ”  El cel a les nits de tardor ” . Quedem a les 17:30h fins les 22:30h  per fer una  sortida de camp. Activitat amb inscripció, a la que poden assistir els socis.

17/ Gen–  Els ” DIJOUS D’OBSERVACIÓ ” a les 17:30h començarem l’observació a l’observatori Josep Ferrer de l’Agrupació. Una sessió especialment adreçada als mes menuts amb la Lluna com a protagonista. Seu de l’AAT,  Carrer Martí Díez 7, 3a, activitat gratuïta, oberta a tothom i sense inscripció. Hi serem de 17:30 a 19:00h.

17/ Gen–  Aquest dijous realitzarem la sisena sessió del curs d’astronomia ”  El cel a les nits de tardor ” . Es realitza a la seu de l’Agrupació. Serà de les 19:30 a les 21h. Activitat amb inscripció.

24/ Gen–  Aquest dijous realitzarem el  ” Taller d’observació amb telescopis “ . Es realitza a la seu de l’Agrupació. Serà de les 19:30 a les 21h. Activitat amb inscripció.

26/ Gen–  Aquest dissabte realitzarem el  ” Taller d’observació amb telescopis “ . Es realitza a la seu de l’Agrupació. Serà de les 10:30 a 13h. Activitat amb inscripció.
             –  Aquesta nit quedem per continuar amb el  ” Taller d’observació amb telescopis “ a les 17:30h fins les 22:30h  per fer una  sortida de camp. Activitat amb inscripció, a la que poden assistir els socis.

27/ Gen–  Els ” DIUMENGES SOLARS ” a les 12h començarem l’observació del Sol a l’observatori de l’Agrupació, amb el nou telescopi solar i una demostració d’energia solar. A la seu de l’AAT, activitat gratuïta, oberta a tothom i sense inscripció. L’horari es de 12.00 a 14.00h.

Imagen de perfil de Administrador

Administrador

Lloc web de l'agrupació astronòmica de Terrassa

You may also like...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Loading Facebook Comments ...
Ir a la barra de herramientas